Basisopleiding BIAB

Biab is momenteel de meest gekozen behandeling in de salon, ook wel natural nail treatment genoemd. Tijdens deze opleiding leer ik jou alles over de biab behandeling, de juiste opbouw, manicure en vooral niet te vergeten over hoe je een nagelsalon kan starten! Dit binnen 4 intensieve lesdagen.

Zou jij graag een nagelsalon willen beginnen en starten met het aanbieden van de meest gekozen behandeling? Zie je het niet zitten om lange nagels te zetten? Of wil je de biab behandeling aanbieden ter uitbreiding? Dan is deze Biab opleiding écht iets voor jou. Het nagelvak is ook ideaal te combineren met een baan, kinderen ect. Na deze opleiding kun je direct aan de slag en geld verdienen.

Na deze opleiding is het ook mogelijk door te gaan met de basisopleiding nagelstyliste. Tijdens deze cursus leer je het verlengen van nagels met acrygel (polygel), acryl of gel.

Aanmelden Biab opleiding November

Gratis informatie ontvangen over deze opleiding?

Vul onderstaand formulier in

  Inhoud BIAB Opleiding:

  Er zijn 4 lesdagen. Deze dagen bestaan uit theorie en praktijk. Wij werken alleen op echte modellen, dus geen oefenhand. Ook leren wij je hoe je verantwoord omgaat met de elektrische vijl en hoe je een manicure correct uitvoert.

  Programma opleiding BIAB:

  Les 1: Theorie over de natuurlijke nagel, biab applicatie & model.

  Deze dag starten we met een kennismaking en de theorie. Tijdens deze theorieles leren we meer over de natuurlijke nagel en over de product applicatie. Daarna laten we een demo nagel zien.

  Hierna werken wij op een model, waarbij we een natural nail treatment gaan toepassen. We starten met het op de juiste manier voorbereiden van de natuurlijke nagel. Daarna volgt de opbouw met e-gel (biab),een product waarbij navijlen niet nodig is.

  Les 2: Theorie manicure

  Wij starten met een deel theorie over de manicure, waarna we een demo nagel maken. Het is belangrijk dat we de manicure op een verantwoorde manier uitvoeren. Tijdens de manicure werken wij met de elektrische vijl. Daarna bouwen wij de nagels op, zoals we dat ook tijdens de vorige les gedaan hebben.

  Les 3: Biab + Gellak

  Op deze lesdag behandelen wij geen theorie. Wij werken direct op het model.

  Dit keer passen wij alles van de voorgaande lessen toe en breiden wij de behandeling vervolgens uit met een gelpolish applicatie. We leren hoe we mega strak lakken onder de nagelriemen.

  Les 4: Examen Biab

  Op deze laatste cursusdag, de examendag, werken wij op tijd. Alles van de voorgaande lessen passen wij toe binnen de hiervoor toegestane tijd. Dit is belangrijk voor salonwerk.

  Deze opleiding is geschikt voor iedereen die:

  • Wil starten in de nagelbranche en nog geen enkele kennis heeft in het nagelvak;
  • Biab als extra behandeling wil toepassen in de salon;
  • Een opleiding elders heeft gevolgd, maar graag wil blijven leren en perfectioneren;
  • Open staat voor verbetering en uitbreiding in de salon.