The Golden Nail Success –
Hét online leerplatform voor nagelstylisten

Ben jij nagelstyliste en wil jij graag naar een hoger niveau, maar wil je deze graag volgen in eigen tijd wanneer het jou uitkomt?
Dan is The Golden Nail Success echt iets voor jou! Hét online leerplatform voor Nagelstylisten.

Online nageltrainingen zijn makkelijk vanuit huis of vanuit jouw nagelsalon te volgen! Wanneer het jou uitkomt!

Wij bieden online nagel trainingen aan met verschillende technieken. Iedere 1e van de maand komt er een nieuwe cursus online. Train online op het hoogste niveau met de nieuwste technieken. Verbreed je kennis.

Waarom Delicia salon:

✓  Zelfstandig online cursus volgen in je eigen tijd
✓  Iedere les inclusief theorie over de praktijk
✓  Geen verplicht starterspakket, tijdens de trainingen kunt u gebruik maken van eigen producten en materialen
✓  Kwaliteit van training met alle tips and tricks
✓  Kwaliteit staat voorop!

Word een nagel expert met onze online nagel trainingen.

Ben jij nagelstylist en ben je op zoek naar een platform waar je online nagel cursussen en online nagel trainingen kunt volgen? Dan zit je bij Delicia Salon goed! Bij ons kun je na een aankoop direct toegang krijgen tot ons uitgebreide online leerplatform The Golden Nail Succes, waar je vanuit je eigen huis of je nagelsalon onze nageltrainingen kunt volgen.

Losse les:
Iedere maand komt er een nieuwe uitgebreide training online. Deze les is los aan te schaffen, dan heeft u 2 maand toegang om de les te bekijken wanneer het u uitkomt. Let op! Dit is geen basisopleiding.
Jaar toegang:
Daarnaast is er een mogelijkheid om toegang voor een volledig jaar te krijgen, dan heeft u een volledig jaar toegang met maar liefst 3 lessen volledig gratis! Korting en extra bonus lessen met de leukste inspiratie.

Verbeter je vaardigheden

Met onze online nageltrainingen hoef je geen verplicht starterspakket aan te schaffen en kun je tijdens de cursus gebruik maken van je eigen favoriete producten en materialen. Onze trainingen zijn ontworpen met de hoogste kwaliteit en we delen alle tips en tricks zodat je je vaardigheden kunt verbeteren en verfijnen. Wij laten tijdens de online lessen ook zien wat er mis is gegaan zodat je kan zien hoe het werkelijk in de praktijk gaat! Het gaat om de juiste oplossing.

I GIVE YOU THE KEY TO MAKING PERFECT NAILS
COME WITH ME

Diverse online nagel trainingen

Kwaliteit voorop

Bij onze online nagel cursussen staat kwaliteit altijd voorop. We delen onze passie en kennis graag met jou, zodat je alle ins en outs van het vak leert. Op ons leerplatform blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Ook ben je na de training altijd welkom voor verdere vragen en ondersteuning. Investeer in jouw toekomst als nagelstyliste, volg één van onze online nagel cursussen en geef jezelf toegang tot ons nieuwe leerplatform The Golden Nail Succes!

upperforms training
Aanmelden jaar toegang online cursussen
nagelbijter training
Aanmelden online cursus nagelbijter
upper forms training
Aanmelden online cursus upper forms
online cursus biab
Aanmelden online Naturel Nail Treatment
almond nagels leren zetten online training
Aanmelden online Perfect Salon Almond
online cursus perfect shapes
Aanmelden online Perfect Shapes
online cursus all about glitters
Aanmelden – All About Glitters