Tijdens deze Online training Leer je de french met reverse inlay techniek in een almond shape met zowel acryl, acrygel EN acryl! Tijdens deze online workshop leer je alle perfectie die een french inlay nagel nodig heeft.

Ik leer u tijdens deze training alles over het gebied van french inlay in reverse techniek, ik heb geen geheimen. Een nagel die op talloze manier is toe te passen bij u in de salon.  U kunt de mooiste nail art creaties maken in de inlay rand.

De online les wordt gestart met een deel Theorie en een deel praktijk. Duurt +/- 2,5 uur. Deze les is 2 maanden terug te kijken op elk gewenst tijdstip.

Reverse techniek houdt in dat u eerst de nagelbed verlenging gaat plaatsen en daarna de smile line rand er tegen aan zet. Van vroeger uit werd dat andersom gedaan, bijvoorbeeld tijdens de klassieke french manicure met een witte rand. Werd eerst de witte rand toegepast en daarna het nagelbed opgevuld met product. De technieken zijn nu allemaal zo verbeterd en veranderd dat het is omgedraaid waardoor er een veel strakker eindresultaat haalbaar is. Tijdens deze training leren we alles op het gebied reverse techniek. Ook letten we erop dat er geen strepen en vlekken ontstaan in het nagelbed verlenging. Welke verhoudingen moet je hebben en hoe krijg ik de smile-line zo MEGA strak!?

Buiten dat we een strakke french leren zetten gaan we daar natuurlijk ook een fantastische creatie van maken. We creëren met kleuren, glitters en andere nail art in de tip. Een prachtig diepte effect. Laat je fantasieën maar komen! Ook behandelen we deze dag de volledige stappen van de vijl technieken. Tot in de puntjes leren we nagels perfect te vijlen. Alles voor een perfect eindresultaat!

We gaan de nagels plaatsen met sjablonen. De sjabloon applicatie wordt ook volledig opgenomen tijdens deze online les. Een perfecte sjabloon is de basis van de nagel.

Uiteraard starten we, zoals al onze trainingen, met het voorbereiden van de natuurlijke nagels en nagelriemen met een mini E-manicure.

! Let op alleen voor nagelstyliste die de basisopleiding al heeft afgerond.

Wilt u een mega strakke smile line leren zetten? Volg dan nu de online training bij dé Nail Queen van Nederland.

Waar is de online training te vinden:
De online training wordt gedaan in een gesloten groep op facebook. Deze aanvraag wordt alleen geaccepteerd indien u les geboekt en betaald heeft. Bij opmerkingen de facebook naam benoemen. U ontvangt na de betaling per mail een link met de gesloten facebook groep. De training komt 30 December online te staan. 

Kosten p.p : €14,95 excl. Btw

Wat heb je nodig:
Nail Prep
Nail Bond
– (Rubber) Base Coat
– gewenst kunst product:
– acryl cover en clear
sculpting gel cover en sculpting gel clear
– acrygel cover en sculpting gel clear
– Penseel voor het gewenste kunst product
– Hygiëne vijl 180 grit en 150 grit
– Sjablonen en sjablonen schaar
– Prep vlam bitje
– Frees
– Top Coat No Wipe
– Kleuren gel polish naar wens
– Glitters in verschillende formaten
– UV/LED lamp
– dappendish
– Diva acryl Liquid of Easygel nail liquid
– Fineliner

Let op! Zodra je je hebt aangemeld voor de training en bent toegelaten kun je het “artikel” niet ongebruikt retourneren waardoor het herroepingsrecht vervalt.

Koop online training