Opleiding nagelstyliste Hengelo

Wil je graag aan de slag als nagelstyliste? Volg dan eerst een basisopleiding nagelstyliste in de buurt van Hengelo. Delicia Salon, gevestigd in Enschede is een nagelsalon met jarenlange ervaring. Graag deel ik mijn ervaring als nagelstyliste tijdens een gezellige en vooral leerzame nagelstyliste opleiding. Tijdens deze cursus nagelstyliste leer je alle kneepjes van het vak die je nodig hebt om zelf op de juiste manier nagels te zetten bij jouw eigen klanten.

Duur basis opleiding nagelstyliste

De nagelstyliste opleiding bestaat uit 8 lesdagen en 1 examendag. Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat en kun je aan de slag!

De opleiding nagelstyliste wordt gegeven aan kleine groepen. De kwaliteit van het aanleren is erg belangrijk, daarom heb ik een maximaal aantal van 4 cursisten.

Kosten nagelstyliste opleiding

De kosten van de basisopleiding bedragen €1.499,- excl. BTW. Inclusief starterspakket twv. €250,- Betalen in termijnen is mogelijk.

Inschrijven? Jouw inschrijving in definitief na aanbetaling van 200 euro. Het volledige bedrag dient betaald te zijn vooraf aan de eerste opleidingsdag.

Een vervolg nagelcursus

Heb je de basisopleiding nagelstyliste afgerond? Je kunt daarna nog een aantal nagelcursussen volgen om je verder te specialiseren in verschillende nageltrends.

Naast de basis opleiding nagelstyliste bieden wij nog meer trainingen aan! Bekijk ze hier!

basis opleiding nagelstyliste
Aanmelden opleiding oktober
Aanbetaling opleiding oktober

Aanmelden & alleen €200,- aanbetaling

Gratis informatie ontvangen over deze opleiding?

Vul onderstaand formulier in