French reverse Inlay Training – Almond shape

Leer tijdens de training french met reverse inlay techniek in een almond shape. Deze training leer je alle perfectie die een french inlay nodig heeft.

Ik leer u tijdens deze training alles over het gebied van french inlay in reverse techniek, ik heb geen geheimen. Een nagel die op talloze manieren is toe te passen bij u in de salon. U kunt de mooiste nail art creaties maken in de inlay rand.

De dag wordt gestart met een deel Theorie en een Demo nagel. Reverse techniek houdt in dat u eerst de nagelbed verlenging gaat plaatsen en daarna de smile line rand er tegen aan zet. Van vroeger uit werd dat andersom gedaan, bijvoorbeeld tijdens de klassieke french manicure met een witte rand. Dan werd eerst de witte rand toegepast en daarna het nagelbed opgevuld met product. De technieken zijn nu allemaal zo verbeterd, dat de techniek is veranderd waardoor er een veel strakker eindresultaat haalbaar is. Tijdens deze training leren we alles op het gebied van reverse technieken. Welke verhoudingen moet je hebben en hoe krijg ik de smile-line zo MEGA strak?!

Buiten dat we een strakke french reverse inlay leren zetten gaan we daar natuurlijk ook een fantastische creatie van maken. We creëren met kleuren, glitters en andere nail art in de tip. Laat je fantasieën maar komen! Daarnaast behandelen we tijdens deze training ook de volledige stappen van de vijltechnieken. Tot in de puntjes leren we nagels perfect te vijlen. Alles voor een perfect eindresultaat!

Tijdens de training kan gewerkt worden met acryl, gel en acrygel (polygel, easygel ect.) We werken deze dag met sjablonen. De sjabloon applicatie wordt ook volledig opgenomen tijdens de trainingsdag. Een perfecte sjabloon is de basis van een perfecte nagel.

Uiteraard starten we, zoals al onze trainingen, met het voorbereiden van de natuurlijke nagels en nagelriemen.

LET OP!  Deze training is alleen voor nagelstylistes die de basisopleiding al hebben afgerond.

Wilt u een mage strakke smile line leren zetten? Volg dan nu de training bij dé Nail Queen van Nederland.

Tijd: 9:30 tm 17:00 (houd er rekening mee dat het kan uitlopen)
Kosten p.p : €189 excl. Btw
Max aantal pers: 5 personen

De cursus is inclusief lunch. Ook staat er altijd koffie, thee of fris voor u klaar.

Wat moet je mee nemen?

  • frees
  • penselen
  • goed humeur

Na afloop ontvangt u een certificaat en leer ik u de mooiste foto’s te maken voor Social Media.

Aanmelden