2- daagse Perfectie Almond – Perfectie Training Nagels

Ben jij een beginnend nagelstyliste of een nagel styliste die al langer bezig is met het zetten van nagels maar nog steeds niet helemaal tevreden met het eindresultaat? Vind je het lastig om nagels bij te werken tot de juiste architectuur? Of gaat het plaatsen van de sjablonen nog niet gemakkelijk? Dan is deze perfectie training echt iets voor jou. En zet ALLE puntjes op de i.

Een kunstnagel plaatsen gaat met veel verschillende stappen. Wat wij belangrijk vinden tijdens deze training is om alle stappen onder de loep te nemen. Wij behandelen iedere stap heel nauwkeurig zodat wij een perfect eindresultaat kunnen garanderen.

Tijdens deze perfectie cursus leer ik jou alles! Ik heb geen geheimen en met mijn jarenlange ervaring en passie voor het vak leer ik jou graag alle tips and tricks.

Tijdens de perfectie training mag je met acryl, acrylgel of gel werken.

Alle producten zijn aanwezig en kunt u tijdens te cursus kosteloos gebruik van maken.

Tijd: 9:00 tot +/- 16:30
Kosten: € 340,- excl. btw
Les 1: Nieuwe set salon almond
Les 2: Bijwerken set salon almond

Zelf meenemen:
– penselen
– schriftje
– goed humeur

Na afloop van de perfectie training ontvang je een certificaat!

Heb je vragen over deze cursus? Neem gerust contact met ons op!

Mail
Bel
2 daagse perfectie almond
Boek perfectietraining

Datum training: 31 oktober & 1 november 

2 daagse perfectie almond
Boek perfectietraining

Datum training: Datum volgt nog 2024

2 daagse perfectie almond
Boek perfectietraining

Datum training: volgt nog 2024

Voor wie is deze training geschikt?

  • Iedereen die instaat voor verbetering;
  • Iedereen die een basisopleiding heeft gevolgd bij Delicia Salon of elders;
  • Iedereen die ervaring heeft met sjabloon applicatie;
  • Iedereen die echte perfectie wil nastreven/leveren tot in de detail.

Waarom kiezen voor Delicia salon?

Les van gecertificeerd docent;
Bij ons gaat het om kwaliteit, daarom leer ik met mijn passie en kennis jou alle kneepjes van het vak;

Je leert de nieuwste trends en technieken;
Docent meer dan 12 jaar salon ervaring, volgt ieder jaar bijscholing;
Tijdens de cursus kun je kosteloos gebruik maken van alle producten en materialen;
Wij zorgen voor modellen tijdens de cursus, dus geen stress;
Veel gezelligheid, lekkere lunches en drankjes zijn inbegrepen;
Na de training altijd nog welkom voor vragen;
Kleine groepen, dus persoonlijke aandacht.

Heb je vragen over deze cursus? Neem gerust contact met ons op!

Inhoud perfectie training

Voorbereiding van de natuurlijke nagel. Het voorbereiden van de natuurlijke nagel is essentieel voor de hechting van het product maar ook heel erg belangrijk voor om de sjabloon applicatie zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als de juiste voorbereiding van de natuurlijke nagel volledig is uitgevoerd kan er een perfecte hechting verwacht worden. Daarnaast kunnen wij een nagel niet een strakke afwerking geven zonder de juiste voorbereiding.

Sjabloon applicatie

Sjabloon plaatsen is voor veel stylisten een lastig punt. Zoals veel in het nagelvak, wordt ook sjablonen gezet met een stappenplan. Hoe knip je sjablonen in en waar moet je precies op letten. Hoe is de stand van het sjabloon, bij iedere vorm weer een andere stand. De perfect sjabloon leren zetten is het halve werk. Dit is echt DE fundering voor de kunst nagels.

Kunst Product bouwen

Het bouwen van de nagels is een kunst. Voor een lange draagtijd van de nagels is de perfecte bolling van belang. Als er een apex ontbreekt wordt de nagel zwak en kan hij afknappen. Is er een verkeerde bolling dan oogt de nagel altijd minder strak of word de nagel topzwaar. De vijltechnieken beginnen al bij je product plaatsen. Hoe strakker jij de acryl, gel of acrygel kan plaatsen, hoe minder er gevijld hoeft te worden.

Vijltechnieken

Ook het vijlen van kunstnagels behandelen we in een stappenplan.

Uiteindelijk kan je de nagels mega strak zetten of compleet verpesten met het vijlen. Ik leg elke stap haarfijn uit waardoor dit ontzettend gemakkelijk word en je een mega strakke nagel kan vijlen met een lange duurzaamheid.

Strak lakken

Uiteraard gaan wij deze nagels mega strak aflakken tot onder de nagelriemen. Hierdoor ontstaat er minder snel uitgroei en kunnen jou klanten gemiddeld 7 a 8 dagen langer met hun nagels.

Perfecte afwerking

Met de top coat kan je de nagels maken of breken. Het aanbrengen van een top coat is ook een kunst op zich. Dus hier schenken wij net zo veel aandacht aan als, aan alle andere stappen. De perfecte afwerking kan alleen door een perfecte top coat applicatie. Uiteraard neem ik ook een stukje fotografie mee in deze perfectie les, zodat jij het perfecte plaatje hebt voor Instagram.

Bijwerken nagels

Bijwerken van de nagels na 4 weken komt vaker voor dan een nieuwe set nagels. Dit is daarom ook enorm belangrijk. Het herstellen van de juiste architectuur, vorm en lengte. De nagel zo creëren dat het er weer uitziet als nieuw. Dit is natuurlijk erg belangrijk voor de stevigheid gedurende de draagtijd.