Nagels zetten met acryl of acrygel

Acrylnagels zijn erg populair. Als nagelstyliste wil je natuurlijk nagels kunnen zetten met meerdere materialen. Op deze manier kun je meer ervaring op doen en de mooiste resultaten creëren. Maar naast acryl bestaat er ook acrygel. Eerst zal ik uitleggen wat Acrygel nou precies is:

Acrygel is een revolutionair product met daarbij de beste eigenschappen van acryl en gel samen. Dit betekent alle positieve eigenschappen van acryl en alle positieve eigenschappen van gel in 1 product. Acrygel wordt ook wel Polygel, Easygel, Bo2sgel, Acrylgel, Powergel of Nextgel genoemd. In principe is het allemaal hetzelfde product alleen elk merk benoemd het anders. Het product is in principe hetzelfde alleen is de kwaliteit is verschillend.

Voordelen acrygel

Na 8 jaar lang alleen met acryl te hebben gewerkt zag ik steeds vaker easygel voorbij komen bij mijn collega’s. Easygel was het waard om uit te proberen. Ik leerde steeds meer voordelen kennen van acrygel en tegenwoordig werk ik graag met dit product.
De voordelen van easygel op een rijtje:
– Droogt onder de lamp. Dit geeft dus eindeloze modelleer tijd;
– Loopt niet uit, waardoor de applicatie stukken gemakkelijker wordt;
– Sterker dan gel en flexibeler dan acryl;
– Geheel geurloos;
– Brand niet onder de lamp, dit is wel afhankelijk van weersomstandigheden, merk en sterkte van de lamp;
– Het vijlen gaat stukken makkelijker dan bij acryl;
– Minder kans op overgevoeligheid (Allergie).

Van acryl naar acrygel

Benieuwd naar werken met acrygel? Tijdens mijn opleidingen biedt ik de mogelijkheid om te kiezen voor het product acrygel. Heb je al certificaten behaald en wil je alleen kennismaken met dit nieuwe product? Neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden van een omscholing van acryl naar easygel!