Welkom bij Delicia salon

In 2009 ben ik begonnen met het vak Allround nagelstyliste en in 2016 heeft Delicia Salon officieel haar deuren geopend. Inmiddels heb ik een prachtige sfeervolle salon kunnen neerzetten waar ik erg trots op ben.
Met persoonlijke aandacht, extra zorg, ervaring en goede vakkennis staat Delicia salon dagelijks voor u klaar.

Op deze website verkoop ik professionele nagelproducten, de beste afzuigsystemen en kunt u zich ook aanmelden voor diverse opleidingen en workshops op het gebied van nagels. Van basisopleidingen tot perfectie trainingen.

Mijn naam is Lisa van der Heide, eigenaresse van Delicia salon.
Gespecialiseerd in de nagelbranche. Mijn grootste passie is trainingen geven met de nieuwste technieken en cursisten mijn kennis delen.
Daarnaast vind ik het erg leuk om werkzaam te zijn in de nagelgroothandel. Wij zijn officieel distributeur van de fantastische merken Diva, Verin en Shemax.

In onze salon hebben we ook een fantastische medewerker en dat is Daisy Bosma!
Van jongs af aan is zij al bezig met de uiterlijke verzorging. Daarin trok de nagelbranche haar het meeste aan. Ondertussen is ze nu al een aantal jaren gecertificeerde nagelstyliste. Verschillende bijscholing en perfectie trainingen heeft Daisy gevolgd waardoor zij u graag van prachtige nagels kan voorzien binnen Delicia salon.

Alle cursussen en opleidingen worden gegeven door Lisa.
Binnen Delicia salon zal Daisy alle nagelbehandelingen uitvoeren. Wilt u een afspraak inplannen? Neem gerust contact op.

De nagelsalon en nagel groothandel is gevestigd in Enschede aan de Eikstraat 40. Neem een kijkje op de website of kom gerust langs in de salon op afspraak!

Bel
Mail
Maak een afspraak