Opleiding gelnagels; van basis tot perfectie!

Wil jij graag leren om de mooiste gelnagels te zetten? Delicia Salon biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van gelnagels. Zo kun je kiezen voor de basisopleiding nagelstyliste om als beginner te starten met het plaatsen van gelnagels. Tijdens deze opleiding gelnagels leer je alle technieken die je nodig hebt om een mooie set gelnagels te kunnen plaatsen. We behandelen dan van A tot Z wat je moet weten over gelnagels. Na deze basisopleiding ben je klaar om in de nagelbranche aan het werk te gaan. Deze opleiding bevat zowel theorie als praktijkles. Tijdens de theorie wordt de anatomie van de nagels, vingers en ziekteleer behandeld. Maar ook dankzij de uitleg van de theorie kunnen we het makkelijker toepassen in de praktijk. Daarnaast wordt er ook aandacht besteedt aan een stuk hygiëne voor het plaatsen van kunstnagels.

De basisopleiding gelnagels bestaat uit:

– 9 lesdagen
– 1 proefexamen dag
– 1 examen dag
– Max. 4 cursisten

Delicia Salon biedt verschillende trainingen voor gelnagels. Er zijn verschillen in gel en acrygel (polygel). Ben je benieuwd naar de verschillen tussen deze producten? Lees dan onze blog:  polygel – acrygel – builder gel – sculpt gel wat is het verschil?

In de nagelbranche kun je oneindig je creativiteit kwijt. Dankzij de groeiende mark blijven er nieuwe technieken en creaties ontstaan. Hierdoor ben je als nagelstyliste nooit uitgeleerd.

Ben jij al nagelstyliste maar zou je je graag willen omscholen om te kunnen werken met een ander product of gelnagels erbij willen leren? Of wil je graag je gelnagels leren perfectioneren? Dit is mogelijk in groepsverband met een perfectietraining maar ook tijdens een privé training. De privé training kan je volledig zelf inrichten dus ook voor het leren zetten van gelnagels. Hier leer je alle trips & tricks om de perfecte gelnagels te zetten.

basis opleiding nagelstyliste
Basisopleiding nagelstyliste
2 daagse perfectie almond
Perfectie Training
Privé perfectie training

Omscholen van acryl naar gel?

De volgende punten behandelen we tijdens de 1-daagse omscholing:

  • Hoe werkt het product
  • Hoe gaat het uithardingsproces
  • Hoe kan je gel nagels op de juiste manier plaatsen

Dit is een één daagse opleiding gelnagels. We behandelen uiteraard ook alles van A tot Z over de voorbereiding van de natuurlijke nagel, verlenging door middel van sjablonen of tips. Daarna leer je de volledige opbouw met gelnagels met de juiste technieken. Hoe kan je de gel levellen en egaliseren? Na het uithardingsproces komt uiteraard ook het volledige stappenplan vijltechnieken aanbod.

Wil je meer informatie over de 1 daagse omscholing tot gelnagels?

Vul onderstaand formulier in voor gratis informatie over de training gelnagels! Let op! Voor deze cursus dien je al enige ervaring te hebben als nagelstyliste.

Cursus of opleiding gelnagels volgen bij Delicia Salon?

In groepsverband trainen betekent bij Delicia salon in kleine groepen. We starten eerst met de theorie en uitleg over het gel product zelf. Ben je nieuwsgierig geworden naar de verschillende trainingen die je bij ons kunt volgen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het vinden van de geschikte cursus voor het plaatsen of perfectioneren van gelnagels. Bij Delicia Salon krijg je training van een ervaren nagelstyliste die graag haar kennis en kwaliteiten wil delen met anderen.

Materialen tijdens de cursus

Voor alle opleidingen en cursussen bij Delicia salon mag er kosteloos gebruik gemaakt worden van alle producten. Ook alle materialen en machines kunnen kosteloos gebruikt worden. Dus geen gesleep met eigen materialen naar een cursus met de kans dat er iets vergeten wordt. Mocht je het toch prettiger vinden om met eigen producten te werken, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk! Alle producten die gebruikt tijdens de lesdagen zijn ook te shoppen in onze groothandel.