Perfectie Training Nagels

Ben jij een beginnend nagelstyliste of een nagel styliste die al langer bezig is met het zetten van nagels maar nog steeds niet helemaal tevreden met het eindresultaat? Merk je tijdens de product applicatie dat je moeite hebt met het creëren van de juiste bolling? Of gaat het plaatsen van de sjablonen nog niet gemakkelijk? Wellicht is deze perfectie training dan iets voor jou. 

Een kunstnagel plaatsen gaat met veel verschillende stappen. Wat wij belangrijk vinden tijdens deze training is om alle stappen onder de loep te nemen. Wij behandelen iedere stap heel nauwkeurig zodat wij een perfect eindresultaat kunnen garanderen.

Voorbereiding van de natuurlijke nagel. 
Het voorbereiden van de natuurlijke nagel is essentieel voor de hechting van het product maar ook heel erg belangrijk voor om de sjabloon applicatie zo gemakkelijk mogelijk te maken.  Als de juiste voorbereiding van de natuurlijke nagel volledig is uitgevoerd kan er een perfecte hechting verwacht worden. 

Sjabloon applicatie
Sjabloon plaatsen is voor veel stylisten een lastig punt. Zoals veel in het nagelvak, wordt ook sjablonen gezet met een stappenplan. Hoe knip je sjablonen in en waar moet je precies op letten. Hoe is de stand van het sjabloon, bij iedere vorm weer een andere stand. De perfect sjabloon leren zetten is het halve werk. Dit is echt DE fundering voor de kunst nagels.

Kunst Product bouwen
Het bouwen van de nagels is een knst. Voor een lange draagtijd van de nagels is de perfecte bolling van belang. Als er een bolling ontbreekt wordt de nagel zwak en kan hij afknappen. Is er een verkeerde bolling dan oogt de nagel altijd minder strak of word de nagel topzwaar. De vijltechnieken beginnen al bij je product plaatsen. Hoe strakker jij de acryl, gel of acrygel kan plaatsen, hoe minder er gevijld hoeft te worden. 

Vijltechnieken
Ook het vijlen van kunstnagels behandelen we in een stappenplan. Uiteindelijk kan je de nagels mega strak zetten of compleet verpesten met het vijlen.  Ik leg elke stap haarfijn uit waardoor dit ontzettend gemakkelijk word en je een mega strakke nagel kan vijlen met een lange duurzaamheid.

Strak lakken
Uiteraard gaan wij deze nagels mega strak aflakken tot onder de nagelriemen. Hierdoor ontstaat er minder snel uitgroei en kunnen jou klanten gemiddeld 7 a 8 dagen langer met hun nagels. 

Perfecte afwerking
Met de top coat kan je de nagels maken of breken. Het aanbrengen van een top coat is ook een kunst op zich. Dus hier schenken wij net zo veel aandacht aan als, aan alle andere stappen. De perfecte afwerking kan alleen door een perfecte top coat applicatie.  Uiteraard neem ik ook een stukje fotografie mee in de workshop, zodat jij het perfecte plaatje hebt voor Instagram.

Tijdens deze perfectie cursus leer ik jou alles! Ik heb geen geheimen en met mijn jarenlange ervaring en passie voor het vak leer ik jou graag alle tips and tricks.
Tijdens de perfectie training mag je met acryl, acrylgel of gel werken. Alle producten zijn aanwezig en kunt u tijdens te cursus kosteloos gebruik van maken.

Tijd: 9.00 uur tot ongeveer 16:30 uur
Kosten: € 109 excl. btw
Datum: 27 November

Zelf meenemen: penselen

Na afloop van de perfectie training ontvang je een certificaat!

Waarom kiezen voor Delicia salon?
Bij ons gaat het om kwaliteit, daarom leer ik met mijn passie en kennis jou alle kneepjes van het vak;
– Je leert de nieuwste trends en technieken;
– Tijdens de cursus kun je kosteloos gebruik maken van alle producten en materialen;
– Wij zorgen voor modellen tijdens de cursus, dus geen stress;
– Veel gezelligheid, lekkere lunches en drankjes zijn inbegrepen;
– Na de training altijd nog welkom voor vragen;
– Kleine groepen, dus persoonlijke aandacht.

Heb je vragen over deze cursus? Neem gerust contact met ons op!

AANMELDEN
2 daagse perfectie almond
Aanmelden